Wild Chase

Tämän pelin tarjoaa:

guts

Pelaa rahasta »

250€ ensitalletusbonus ja 50 ilmaiskierrosta

Quickspinin uutuushedelmäpeli ammentaa tunnelmaa vanhoista kunnon elokuvista, joissa karismaattiset varkaat suunnittelevat ryöstöjä ja huijauksia ison kaupungin malliin. Mutta jääkö käteen vain pikkuhiluja, vai onnistuvatko antisankarit avaamaan aarteita sisälleen kätkevän holvin?

Wild Chase on todella vauhdikas kolikkopeli, jossa aika ei käy tylsäksi. Se on varusteltu melko perinteiseen tyyliin noin päällisin puolin, eli pelaajanäkymään on rakennettu viisirullainen ja kolmerivinen voittonäkymä. Panoslinjoja on 25 kappaletta ja normaaleiden voittosymboleiden lisäksi pelissä ovat jokeri- ja bonussymbolit, joita merkitsevät ”Wild X” ja holvin ovi.

Pelaajan kannalta mieluisin ominaisuus löytyy jo heti perustoiminnoista, sillä voittosymbolit muuttuvat NetEntin Jack Hammer -pelistä tutuiksi liimautuviksi symboleiksi. Voittosymbolit siis kiinnittyvät ruudulle ja peli jatkaa rullien pyöräyttelyä niin kauan, kunnes uusia symboleita ei enää ole yhdistettävänä osaksi voittokuviota. Mikäli Wild X -jokeri ilmaantuu korvaamaan jonkun voittosymbolin, niin se korottaa lopullisen voiton kerrointa jopa viisinkertaiseksi. Tätä voi seurata helposti peliruudun vasemmassa ylälaidassa näkyvää kerroinosoitinta.

Bonustaso aktivoituu, kun pelaaja onnistuu keräämään peliruudulle yhdellä pyöräytyksellä kolme holvisymbolia. Tässä vaiheessa kannattaa huomioida se, että koska voittosymbolit kiinnittyvät paikoilleen pelin antaessa uusintapyöräytyksen, niin uusintapyöräytystenkin aikana esiintyvät bonussymbolit lasketaan yhden pyöräytyksen sisällä napatuiksi. Bonustaso palkitsee pelaajan 10 ilmaiskierroksella, joista jokaisella peliruudulle ilmaantuu satunnaiselle paikalle yksi jokeri. Jotta pysyisit kärryillä siitä, kuinka monta bonussymbolia vielä uupuu ilmaiskierroksista, niin sillekin löytyy oma indikaattori peliruudun oikeasta yläreunasta.

Panosta voi muuttaa helposti pelin säätöpainikkeista. Esiasetetut porrastukset on asetettu pienimmillään 0,25 euroon ja suurimmillaan 100 euroon. Sen voittoprosentti on 96.72% ja suurin mahdollinen voitto on 42 300 kolikkoa.

Sticky-symbolit tuovat mukavasti lisäjännitystä voittojen nappaamiseen, mutta kunnon potteihin vaaditaan lähes välttämättä myös aktiivisia jokereita tuomaan kertoimia. Tästä huolimatta Wild Chase on todella nätti ja hyvin toteutettu peli erinomaisella kokoonpanolla, joten sitä ei kannata jättää väliin.

Pelaa nyt Wild Chase -slottia Guts nettikasinolla!

add_action( 'wp_footer', 'cookie_notice' ); function cookie_notice() { ?>