Theme Park: Tickets of Fortune

Tämän pelin tarjoaa:

mrgreen

Pelaa rahasta »

100€ talletusbonus ja 200 ilmaiskierrosta

NetEntertainmentin hedelmäpeleissä ei tunnetusti puutu väriä ja välkettä, eikä kyseinen peli ole poikkeus. Timanttien ja muiden jalokivien sijaan tässä pelissä välkehtivät kuitenkin huvipuiston laitteiden valot, jotka kutsuvat pelaamaan ja voittamaan lisäpalkintoja erikoispeleistä.

Theme Parkin peruspelinäkymässä on viisi rullaa, kolme voittoriviä ja 25 voittolinjaa. Pienin panos on täten siis 0,01 euron linjapanoksella 0,25€ ja suurin panos voi olla jopa 250 euroa per pyöräytys. Panostasoa ja kolikon arvoa voi muuttaa pyöräytysnappulan molemmin puolin löytyviltä säätimiltä.

Pelin jokerit ovat kasattuja, eli niitä näkyy monta aina päällekkäin. Tämä on toteutettu Theme Parkissa hauskasti teemaan sopivalla tavalla, eli villit symbolit ovat vuoristoradan vaunuja iloisine kyytiläisineen. Jokerien lisäksi rullille 3, 4 ja 5 ilmaantuu toisinaan Scatter-symboleita. Kun vähintään kolme Scatteria esiintyy peliruudulla samaan aikaan, niin aktivoituu pelin bonuskenttä. Erikoistoiminnot eivät kuitenkaan jää tähän, vaan vielä yllätysbonuksena viimeisen rullan symboleiden välissä voi näyttäytyä jokin yksittäinen bonuskentän tivolipeli jota pääsee pelaamaan saman tien symbolin esiintyessä.

Bonuskentässä päästään pyöräyttelemään tikettirullaa, jossa on eri arvoisia lipukkeita sekä joissakin myös ylimääräisiä pyöräytyksiä. Oletusarvoisesti pelaaja voi pyöräyttää rullaa kolme kertaa. Kun pyöräytykset on käytetty ja tikettejä ansaittu, niin siirrytään valitsemaan yksi tai useampi haluttu tivolipeli. Parempia voittoja myöntävät pelit ovat tietenkin kalliimpia, eli maksavat enemmän lipukkeita;

  • 1 lippu: Nyrkkeilypelissä nyrkkeilyhanska antaa säkille iskun ja automaatti palkitsee yrityksen satunnaisella kolikkopalkinnolla.
  • 2 lippua: Moukaripelissä palkinto määräytyy sen mukaan, kuinka voimakkaasti moukari osuu peliautomaatin mittariin.
  • 3 lippua: Tölkkipelissä heitellään yhteensä kolme palloa kolmeen tölkeistä kasattuun torniin. Palkinto on sitä parempi, mitä useampi tölkki kumoutuu tornista.
  • 5 lippua: Tarkkuuspelissä heitetään palloja kerroksiksi jaettuun pyöreään maaliin. Tässä pelissä peruspelin panos voidaan kertoa jopa 20-kertaiseksi.
  • 7 lippua: Ongintapelissä valitaan värikkäitä kaloja, joiden alta voi paljastua pelkkä rahapalkinto tai rahapalkinto ja uusi valinta.
  • 10 lippua: Metsästyspeli toimii samalla tavalla kuin onginta, mutta tässä valitaan kalojen sijasta ankanpoikasia.

Bonuskentässä viihdytään niin pitkään, kuin lipukkeita riittää. Ne voi siis käyttää kaikki kerralla yhdessä tivolipelissä tai jakaa ne useamman pelin kesken.

Theme Park: Tickets of Fortune on mielenkiintoinen, hauska ja mukavan yllätyksellinen hedelmäpeli, jota voisi kuvitella pelaavansa mielellään jopa leikkirahalla.

Testaa peliä itse Mr Greenin nettikasinolla niin huomaat, että voit jo melkein haistaa popcornin ja hattaran!

add_action( 'wp_footer', 'cookie_notice' ); function cookie_notice() { ?>