Grim Muerto

Tämän pelin tarjoaa:

mrgreen

Pelaa rahasta »

100€ talletusbonus ja 200 ilmaiskierrosta

Kuolleiden päivä on suuri juhla Meksikossa – sitä vietetään edesmenneiden sukulaisten ja esi-isien muistamiseksi ja perinteisesti juhlaan kuuluvat värikkäät koristeet, sokerikallot ja vierailu haudoilla, jotka myös koristellaan kukkasin ja helyin. Play’n GOn pelissä Grim Muerto Kuolleiden päivä on parhaillaan menossa ja virnistelevät luurangot soittavat erilaisia soittimia houkutellakseen isoja voittoja pelaajalle.

Viidellä pyörivällä rullalla ja 20 voittolinjan alla nähdään perinteiset kirjainsymbolit sekä arvokkaammat luurankomuusikot, jotka ovat pukeutuneet värikkäisiin asuihin. Muita symboleita pelissä ovat jokerit ja Scatter-symbolit.

Bonustoimintoja pelissä riittää enemmän kuin tarpeeksi; joka kierroksella yksi viidestä rullasta alkaa hehkua erottuen muista. Mikäli jokeri ilmestyy tälle nimenomaiselle rullalle, leviää jokeri koko rullan pituiseksi. Lisäksi pääkallokoristeella varustettuja kirjoja, eli Scattereita, voi nähdä pyörivän muiden symbolien joukossa. Jos saat näitä kirjasymboleita ruudulle vähintään kolme kappaletta, niin käynnistät ilmaiskierrokset.

Mikäli kolmesta Scatterista jää yksi uupumaan ja vain kaksi ilmestyy pelirullille, niin pelaajalle annetaan toinen mahdollisuus. Valittavaksi ilmestyy neljä luurankomuusikon symbolia – yhden muusikon alta paljastuu kolmas Scatter, kun taas muiden alta on napattavissa rahapalkinto tai vain tyhjä arpa.

Ilmaiskierrosten käynnistyessä paljastuu pelin upein ominaisuus; ilmaiset pyöräytykset voivat lisääntyä huomattavasti, sillä jokainen kynttiläsymboli ilmaiskierrosten aikana antaa kolme lisäkierrosta. Kaiken päälle yksi neljästä luurankomuusikosta muuttuu lisäjokeriksi ja peruspelistä poiketen useampi rulla voi alkaa hehkua, eli jokerit voivat levitä suuremmiksi.

Pelin panosta pääsee säätämään peruspelin aikana peliruudun alareunasta löytyvillä painikkeilla. Pienin mahdollinen panos pyöräytykselle on 0,20€ ja suurin 100 euroa, joten peliin saa helposti lisättyä jännitystä kasvattamalla panosta tuntuviin mittoihin.

Grim Muerto on kaunis ja erikoistoimintojen täyttämä peli, mutta kuitenkin helppo oppia ja mukava pelattava. Ilmaiskierrosten aktivoituessa voitoilla on hyvät mahdollisuudet kasaantua ja koska ilmaisia kierroksia voi tulla hyvällä tuurilla jopa kolmin- tai nelinkertainenkin määrä alkuperäiseen verrattuna, niin isoille voitoille on pedattu hyvä peti.

Grim Muertoa pääset pelaamaan Mr Greenin nettikasinolla. Tule mukaan juhlimaan Kuolleiden päivää ja ota samalla Mr Greenin tervetuliaisbonus, jos et ole jo sitä tehnyt!

add_action( 'wp_footer', 'cookie_notice' ); function cookie_notice() { ?>