Aloha! Cluster Pays

Tämän pelin tarjoaa:

guts

Pelaa rahasta »

250€ ensitalletusbonus ja 50 ilmaiskierrosta

Aloha! Cluster Pays tuo tropiikin lempeät tuulahdukset luoksesi tässä NetEntertainmentin kauniissa slottipelissä. Iloisesti virnistelevä tiki-patsas tsemppaa pelaajaa isojen voittojen vyöryessä ruudulle ja saattaa yhdellä sormien napsautuksella myöntää voittoyhdistelmälle uusintapyöräytyksiä aina siihen asti, kunnes voittosymboleita ei enää ilmaannu enempää.

Pelissä ei nähdä aivan perinteisiä hedelmäpelirullia, vaan pelialueella on kuusi vieretysten liikkuvaa symbolirullaa. Arvokkaimmat tiki-patsaskasvoiset symbolit ovat aina vähintään kahden symbolin korkuisia ja yleensä kaikki symbolit esiintyvät stackedina, eli rullalla pyörii yksittäisten symbolien sijaan monta sama merkkiä peräkkäin. Voittoyhdistelmän syntymiseksi vaaditaan vähintään yhdeksän symbolin ryhmä.

Voitot luetaan vasemmalta oikealle, mutta voittavien symbolien ryppään ei tarvitse olla kummassakaan laidassa kiinni. Voittorivit voivat näin syntyä vaikka aivan keskimmäisille rullille.

Pelissä on mukana myös jokerisymboli, jota vastaa puinen, kysymysmerkkillä varustettu laatikko. Jokeri aktivoituu, jos se mahdollistaa joidenkin viereisten symbolien muuttumisen ryppääksi, eli muodostuu ”Cluster”.

Ilmaiskierrosten laukaisemiseksi riittää kolme tai useampi Free Spins -postimerkkisymboli (myös puolikkaat lasketaan). Kolme Free Spins -symbolia palkitsee pelaajan yhdeksällä ilmaiskierroksella, kun taas kuusi symbolia voi laukaista kokonaiset 12 ilmaiskierrosta. Ilmaiskierroksilla heti ensimmäisen spinnin jälkeen vähemmän arvokkaat symbolit alkavat putoilla pois ruudulta yksi toisensa jälkeen, kunnes jäljellä ovat vain rahakkaimmat tiki-symbolit. Uusia ilmaiskierroksia voi laueta myös ilmaiskierroksilla.

Pelin teoreettinen voittoprosentti on 96.42% ja panoksen maksimi on huikeat 200€. Suurin mahdollinen voitto Aloha! Cluster Pays -pelissä on 100 000, eli suurimmalla panoksella pelattuna se vastaa jopa 200 000 euroa.

Kokeile nyt Aloha! Cluster Pays -peliä Guts nettikasinolla!

add_action( 'wp_footer', 'cookie_notice' ); function cookie_notice() { ?>